Gospelboarders.com-blogista

Tervetuloa lumilautailuun ja lumilautailuseuroihin paneutuvan blogin pariin. Lumilautailu on monin tavoin antoisa, mutta myös haastava harrastus ja lumilautailuseuraan liittyminen auttaa löytämään samanhenkisiä, lajista kiinnostuneita ystäviä. Juuri tästä blogissamme on kyse!

Kenelle Gospelboarders.com-blogi on suunnattu ja mikä on blogin tavoite?

Blogimme on suunnattu kaikille lumilautailusta ja lumilautailuseuroista kiinnostuneille lukijoille. Toivomme, että blogi keräisi yhteen lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita tästä upeasta lajista ja että se voisi toimia keskustelun aloittajana aiheeseen liittyvien pohdintojen edessä. Parhaimmillaan blogi voisi toimia alustana, jolla alan harrastajat voisivat jakaa tietoa, innoitusta sekä ajatuksiaan lajiin liittyen.

Blogin tavoitteena on sekä tarjota tuhteja ja asiantuntevia lumilautailuun liittyviä tietopaketteja että tarjota lukijoille viihdettä, jonka pariin he haluavat palata yhä uudelleen ja uudelleen. Lumilautailu on jo itsessäänkin lajina sellainen, että se tarjoaa harrastajalleen sekä hyötyä että huvia. Lumilautailu, kuten liikunta ja urheilu yleensäkin, auttaa pitämään harrastajansa kunnossa ja terveenä. Tämän lisäksi lumilautailu on suunnatonta huvia, joten liittyy upea vapaudentunne, jota on vaikea saavuttaa ja kuvailla. Kun lumilautailija astuu laudan päälle, on hän yksin keskellä ääretöntä valkeutta, valmiina valloittamaan vaativatkin mäet ja selviytymään niistä voittajana. Vain lumilautailijat voivat tietää tämän tunteen.

Blogimme postaukset ovat helppolukuisia ja käytännönläheisiä ja ne sopivat hyvin myös aloitteleville lautailijoille. Toisaalta toivoisimme, että myöskin kokeneet lautailijat löytäisivät blogin pariin ja voisivat jakaa omaa tietoaan ja kokemustaan untuvikkojen kanssa. Tämä auttaisi aloittelijoita löytämään kunnolla lajin pariin ja innostumaan lajista, josta ei haasteita puutu.

Kuinka blogimme sai alkunsa?

Lumilautailu on kiehtova laji ja on upeaa, että lajin harrastajien ympärille on syntynyt erilaisia seuroja, jotka auttavat harrastajia kehittymään tässä haastavassa lajissa ja kokoamaan yhteen alan intohimoisia harrastajia, jotka tähtäävät alan huipulle tai vähintään oman tasonsa parantamiseen. Tämä on nimittäin laji, jossa omia taitoja voi mitellä niin toisia kuin itseäänkin vastaan ja haasteiden voittaminen tarjoaa aivan uskomattomia onnistumisen elämyksiä.

Arkinen elämämme on usein niin hektistä ja stressaavaa, että tarvitsemme keinoja purkaa tätä stressiä. Tarvitsemme myös pieniä hetkiä kiireisen oravanpyörän ulkopuolella jaksaaksemme jatkaa lähes loputtomalta tuntuvaa juoksemista aina vain kiihtyvässä tahdissa. Ellei tällaisia mahdollisuuksia ole tarjolla, on vaarassa jopa loppuunpalaminen eli burn out, joka on Suomessa valitettavan yleinen jopa nuorten keskuudessa. Lumilautailu tarjoaa tähän oivallisen mahdollisuuden, mikä on yksi syy, jonka vuoksi blogimme sai alkunsa. Liiallisen stressin vaarallisuutta ei koskaan pitäisi aliarvioida ja kun sinusta tuntuu, että stressikäyräsi on jo aivan liian korkealla, on aika ottaa lumilauta kainaloon ja suunnata katse kohti uusia mäkiä.

On ihan tunnettu tosiasia, että liikunta ja etenkin luonnossa liikkuminen voivat vähentää stressiä. Jos siis koet, että elämäsi on liian stressipainotteista ja että stressi sanelee elämääsi jo liikaakin, kannattaa kokeilla lumilautailua. Jos laji ei ole vielä sinulle tuttu, nappaa ideoita ja inspiraatiota tästä blogista. Jos taas olet alan konkari, olet enemmän kuin tervetullut jakamaan blogiin omia kokemuksiasi ja kannustamaan myös aloittelijoita nousemaan laudalle yhä uudelleen – silloinkin, kun tuntuu, että vastassa oleva mäki on hieman liian haastava omiin taitoihin nähden.

Blogimme tarjoaa sekä viihdettä että tietoa

Kuten edellä jo ehdittiinkin todeta, on blogimme tarkoitus tarjota viihdettä ja tietoa, joka liittyy lumilautailuun. Nykyisin tarjolla on niin kovin paljon erilaisia urheilulajeja ja muita harrastuksia, että lumilautailu joutuu muiden lajien ja harrastusten tapaan kilpailemaan suosiosta harrastajien keskuudessa. Lumilautailuharrastuksesta haaveilevan tai sitä ihailevan voi olla vaikea tietää, mistä lähteä liikkeelle ja miten löytää tiensä vaikkapa hyvälle lumilautailuseuralle, josta voisi löytää lumilautailusta innostuneita kavereita sekä opastausta uuden lajin parissa. Tästä syystä olisikin tärkeää, että lajilla olisi foorumi, jossa tätä tietoa olisi tarjolla helposti pureksittavassa muodossa ja blogimme pyrkii juuri tällaiseksi foorumiksi, jossa tiedon ja viihteen suhde on tasapainossa. Postausten jakaminen on sallittua ja toivottua, sillä tätä kautta sivustomme sanoma löytää myös uudet lukijat ja uudet lumilautailijat.

Vielä kerran tervetuloa lumilautailuun ja lumilautailuseuroihin pureutuvan blogimme postausten pariin! Toivottavasti viihdyt ja tulet toistekin! Ota seuraavalla kerralla kaverisikin mukaan! Ehkäpä näemme myös rinteessä?